Piac

2011.07.26. 08:38

 A supermarketben vasarolt gyumolcsok mar fogytan. Sjo hui es az egyik szakacs srac (talan Fan Hen Jang-nak hivjak, de mi csak Rudinak nevezzuk. Mar hallgat is ra! :D ) ugyis indultak  a piacra es felajanlottak, hogy veluk mehetunk. A latottak nem feltetlenul voltak megnyugtatoak afelol, hogy honnan szarmazik az etel amit elenk raknak. Sorolhatnam mi mindent lattunk, de a kepek magukert beszelnek. Ami nem felismerheto "valami" arrol mi sem tudjuk mi lehet. Ahhoz viszont tovabbra ragaszkodom, hogy a kesz etel amit elenk raknak az csuda jol nez ki es nagyon finom! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdeszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr763099727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pinyon 2011.08.14. 11:21:07

A kínai és orosz határ között van egy kút,fele a kínaiaké,fele az oroszoké. Járöröznek egyik erröl másik arrol. A kúthoz érve a kínai beleköp a kútba és azt mondja 12. Az orosz csak néz nem tudja mire vélni. Másnap ugyanazt csinálja a kínai. Harmadik nap is. A negyedik nap már nem birja ki az orosz,odalép a kúthoz ö is és belenéz. Erre a kinai fogja az oroszt és bedobja a kútba,majd igy szól 13...
süti beállítások módosítása