Mihaly meseli:

-Huu gyerekek azt hiszem kezdem sejteni milyen is Kina!! Na! ez nem volt semmi, hogy milyen helyeken jartunk az eszmeletlen...

Az haggyan,hogy ott kellet aludni, de azok a raktrarak es muhelyek amiket lattam...itt menden van csak tudni kell hol keresse az ember, na igen de egyedul nem allnek neki keresgelni az biztos. A lampasnal viszonylag siman ment minden megmutatta mi van kivalasztottuk es enny. Ott nem ez volt az erdekes, hanaem amint meglatott hajlongott vigyorgott azt sem tudta mivel kinaljon, aztan szaladt a vedegkonyveert, hogy irjak bele angolul valamit. Majd elrepult a bldogsagtol amikor megtetem neki, megkerdeztem mi a neve es beiratam magyarul es angolul, hogy sok szeretettel Mihaly. A ponyvas meg egy kesz gengszter volt, ult a muhelye elott napszemuvegben farmeban felmeztelenul, cigi logott a szajaban. Nezte, hogy kozeledunk, ahogy rajott, hogy europai vagyok felpattant elkezdte porolgatni a szeket, hogy uljek le, cigivel kinalt kerdezgette mit hozhat. A muhely ... na az nem semmi a raktar mogotti terem mogott egy sotet luk ahol vagy husz no eszmeletlen korulmenyek kozott szaz eves gepekkel varrtak a ponyvakat, meg ez is ok , de wc-re kellett mennem... megmutattak , hol van,. arra higgye el mindenki senki nem lehet kivancsi milyen volt. DDD. A hangfalasnal meg egyik ocska cucc utan neztuk a masikat mindenhol por es ragacs.. egy jo felszereles volt de az meg nem elado. Az egyik hatso sarokban vegre megtalaltam "ezeket" a falakat, remelem megszolalnak rendesen... Megalkudtunk mindenre az erositore a keverore a hangfalakra erre jon a felesege a manusznak es elkezd rikacsolni hogy igy meg ugy nem ennyi hanem annyi. Ekkor tellet be a pohar Lou-nal. Lehordta minden nyuszinak feregnek szerencsetlen hangfalas manuszt, hogy a falesege igy beleszolhat az uzletbe, o hordja a ndragot. de aztan sikerult tartanunk az arat.

Mindez utan bementunk Louyang belvarosaba amit ugy kell elkepzelni nint a legmodernebb nyugati varosokban.Egy Koreai luxus ettermben mar vart minket a tulajdonos no, szemelyeres o kinalt hellyel. Ebedeltunk kavet ittunk, es kulon engedellyel ragyujtottunk, pedig amugy nemdohanyzo volt a helyseg. Innen irany a Hotel. Ekkor derult ki, hogy kellene a bejelenkezeshez utlevel amit persze otthon hagytam, de Lou ezt is kimagyarazta valahogy. A biztonsag kedveert a hatso bejaraton vittek be minket :). 

Masnap reggel kerdezem Lou-t mivel visszuk haza a sok holmit? Nem baj.. nincs problema - Mondta Lou. Megyunk teherautoert. A vilag vegen sehol senki egy elhagyott dohanyfold kozepen allt egy szakadt teherauto. Kiderult rank vart. A kulcs benne, mi besallunk a kocsit amivel addig mentunk otthagyjuk. Mentunk is korbe a raktarakba a cuccokert. Irany vissza Sanmenxia. De ,hogy ez se legyen egyszeru, az utolso pillanatban elszallt a fek! Nagy nehezen kezifekkel megalltunk pont a bejarat elott DDDD. Bele sem merek gondolni mi lett volna ha meg  az autopalyan megy tonkre.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdeszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr543088541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pinyon 2011.07.27. 10:20:09

Focimeccs közvetítése közben hangzott el a tudósító szájából:
- Ajjaj... Ez már a negyedik sárga a kínaiaknál...
süti beállítások módosítása