Nyito Buli

2011.07.31. 14:57

 A sorkert a Tsingtao nevu soroket arusitja ami amugy egy varos neve is. A hivatalos megnyito vasarnap lesz, ugyhogy szombaton az esetleges hibakat meg ki tudjuk javitani, (marmint ami minket erint). Ennek megfeleloen oltozve indultunk a szombat este. Amikor oda ertunk Lou kozolte, hogy a tuzijatek mar kesz, itt vannak a fontos emberek, kezdhetjuk a nyito bulit! DD  - De hat vasarnaprol volt szo!!! -                                                           - En nem tudni pontosan magyar napok... szombat vagy vasarnap. MA lesz a megnyito. ugyhogy rajta!

Igencsak megdobbentunk, de a helyi mentalitasbol tanulva megvontuk a vallunkat rohogtunk egyet es termeszetesen lenyomtuk a megnyitot. Nyolc felkilenc korul, szam kozben beinditottak a tuzijatekot is, a hangja elnyomta a zenet, es raadasul a lopor fustje megrekedt a ponyva alatt... :D Na de rovid szunet utan folytattuk.

Sajnos errol kepeket nem tudok feltenni, mert hat ugye en is a szinpadon alltam :) . 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdeszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr243114374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pinyon 2011.08.14. 11:24:46

Férj az anyósának:
- Anyósom, maga olyan szép, hogy elmehetne egy kínai festőhöz modellnek.
- De kedves tőled! De miért éppen kínai festőhöz?
- Mert azok szoktak mindig sárkányokat festeni.
süti beállítások módosítása