Harmadik ..

2011.07.21. 09:11

 Meg elunk, hasmenes sehol! Indulhat a nap. A lakasban ket mosogep is van, az egyik nem mukodik a masiknak a leereszto csove tort el. Egy rovid szereles utan sikerul uzembe helyezni az egyiket. Anni elkezd mosni (A gep ket reszbol all, az egyik felen centrifuga a masikon a mosogep ami egy oda vissza forgo tarcsas szerkezet. Amit persze a szobabol kell kirangatni ha hasznalni akarjuk.) En megprobalok a szamitogepbe eletet lehelni. Mihaly es Lou meg sehol. Egyszercsak cseng a telefon keressuk mindketten honnan jon a hang, kozben a mosogep kikapcsol, ekkor halljuk hogy abbol szol a zene :D nem-nem  nem mostuk ki a telefont :) a mosogep zenelt mielott lejart a "program" igy figyelmezteti a haziasszonyt,hogy kesz a mosas!

Ebedelni elsetaltunk a sorkertbe, utkozben tatjuk a szank nezelodunk. Az utca a vendeglo konyhai konyhai elokeszitoje, mahjong-partik szinhelye tanc parkett es koncert terem egyben. Egy nagy parkoloban egyut tornazik kb. 100 ember foleg nok. A parkban egy padon enekel egy idoseb holgy. Barki aki szeretne egy kicsit megmutatni mit tud csak kimegy az utcara es hajra. 

Na most kicsit duhos vagyok .... sikerult leirnom tovabbi ket nap esemenyeit es nem mentett a gep elveszett az egesz. :P

Mikor megerkeztunk a szemelyzet korbe allt minket es szep tagoltan elkezdtek kinaiul beszelni hozzank, vegul nagy nehezen megertettek, hogy nem ertjuk. Ekkor a hatso sorbol elore lokdostek egy lanyt, hogy majd o beszel velunk.... Szegeny nagyon zavarba jott ettol, tordelte a kezet, lesutotte a szemet, majd kb. 2perc gondolkozas utan kinyogte "nice to meet you" erre a tobbiek megtapsoltak es veregettek a vallat. :D

Kicsit kesobb oda jott egy fiatal no aki szep angol kiejtessel megkerdezte, hogy van e szuksegunk valamire? Feleltunk neki, hogy minden a legnagyobb rendben, amibol o arra kovetkeztetett, hogy zavar minket ugyhogy gyorsan odebb alt. Ugy kelett utana kiabalni, hogy jojjon vissza, beszelgessunk egy kicsit. kiderult, oa sorkert intezojenek a lanya es , hogy egy gyerekekkel foglalkozik egy nemzetkozi szervezetnel, es csak azer jott mert szolt neki az apukaja jojjon es beszelgessen velunk egy kicsit. 

Keso delutanra vegre megerkezett Lou es Mihaly. Hoztak erositot hangfalakat keverot allvanyokat. Ugy nez ki tenyleg fogunk zenelni is. A szinpad megkapta a ponyva boritast a villanyszerelo is elvegezte amit kell. De hat minden ragad a kosztol. nekilattunk atsuvickolni  mindent ket ora mulva ugy ahogy kinez a cucc. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdeszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr403085425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pinyon 2011.07.27. 10:12:59

- Mi az: feldobják sárga, leesik szétrúg?
- ???
- Kínai karatés, aki nem szereti, ha dobálják!

Copyright 2011.07.27. 10:43:40

Hát, beregeltem a blogod kedvéért Mócsing!
Mi a pálya?
Izgatottan várjuk a folytatást!
Elhozod a falakat?
Mármint a hangot, nem a Nagyot...
Kukázz össze mindent, aztán be egy konténerbe 80 menekülttel és egy zsák Tissot órával és irány haza! :)))
süti beállítások módosítása